VELKOMMEN TIL TRELDE

Vores område

I september måned var der et møde på Bøgeskov Skole, hvor det blev diskuteret, hvad der kan gøres ved at områdets skole, institution og foreninger generelt mangler elever/medlemmer. En af de ting som der blev snakket en del om, var at vi i området ikke er gode til at sælge os selv. Både til resten af byerne omkring os, men også til os selv.

Det er baggrunden for at jeg har prøvet at lave en hjemmeside, hvor det er muligt at "reklamere" for lokale foreninger, aktiviter og for den sags skyld også det lokale erhverv, når der afholdes arrangementer. Eneste krav er at det skal have interesse for en større del af beboerne i området (kan godt være alle i ex. Østerby)

På denne måde håber jeg at vi både kan komme længere ud og dermed få flere besøgende til vores aktiviteter og samtidig forhindre at flere aktiviteter ligges oven i hinanden.

Desuden skal siden indeholde informationer om hvad der ellers rører sig i området og links til hvad der findes af informationer fra myndigheder om området.

Jeg har lagt en del links til lokale foreninger og aktiviteter ind på siden allerede, men der mangler sikkert mange. Skriv dem til mig, så kommer de selvfølgelig med. Har du en forening uden en hjemmeside eller facebookside, så laver vi en simpel side under www.frederician.dk.

Aktivitetskalenderen fungere på den måde at de oprettes som "begivenheder" på den tilknyttede facebookside, så hvis du afholder flere arrangementer i løbet af året og gerne vil bruge www.frederician.dk til at reklamere for det, så kan jeg give dig adgang til selv at oprette begivenheder. Alternativt så skriv på facebooksiden, så opretter jeg det som en begivenhed.

Hvorfor Fredericia N? Tjaa! et eller andet skulle siden jo hedde og så står n'et for både Natur og Nord samt følger en stråd i hvordan Fredericia ellers navgiver sine ting. Det er ikke utænkeligt at navnet skal ændres, men det må komme.

Jeg håber at I vil tage godt imod initiativet og bruge det, både til at få egne aktiviteter lagt ind, men også for at følge med i hvad der sker i området, det kan jo være at du finder oplysninger om noget du gerne vil deltage i.

Ps. det koster naturligvis ikke noget at få sine arrangementer eller information på siden.

Facebook

Go to top
Template by JoomlaShine