Ferie Camp 2016

1. - 7. august 2016 vender "Ferie Camp" & "Udsatte Legene" arrangementet tilbage til området omkring Bøgeskovhallen med sloganet "Et afbræk fra hverdagen".

Ferie Camp betyder at vi får besøg af rigtig mange væresteds brugere og deres børn fra hele landet, som normalt ikke har mulighed for at holde ferie. Gennem dette arrangement, som er blandt andet er støttet af Arbejdsmarkedets Feriefond og en del lokale virksomheder, kommer disse familier også på en ferie med masser af oplevelser, så børnene også har noget at fortælle, når de kommer tilbage til skolen efter sommerferien.

I 2015 var der ca. 1.200 deltagere på pladsen i Bøgeskov. Vi ser nok mest deltagerne i Bøgeskov på vej til eller fra stranden eller på vej til eller fra brugsen i Egeskov. Ligesom de, selv om menuen til arrangementet ser god ud, formentlig vil benytte Bøgeskov Pizza og Steakhouse. Helt undgå at de tager ophold i området kan vi nok ikke, men mon ikke det går.

Ferie Camp'en er med til at give en del goodwill til området, og stort set alle landsdækkende medier dækkede i 2015 det store arrangement.

Er du nysgerrig og vil gerne vide hvad de får en uge til at gå med i Bøgeskov. Så har arrangøren "Landsforeningen af VæreSteder" udgivet et ferieavis, som de kalder "Særlingske Tidende". Den kan læses på deres hjemmeside www.vaeresteder.dk eller direkte på dette link: Særlingske Tidende